Macedonian  Вовед производители на машина за означување на точкиИме на производот: машина за обележување на точки
Длабочина на ознаката: 0.01мм
Примена: метал metal дрво 、 пластика 、 стакло
Поддршка за прилагодување
-----------------------------------------------
машина за метални точки
машина за обележување на точки
цена на машината за означување на точки
Производители на машини за означување на точки и во Индија
преносна машина за означување на точки
машина за обележување на точки
производители на машини за означување на точки
машина за обележување на пински ознаки
машина за означување на точки
машина за означување на точки

Guangzhou Mac Laser Marking Co.,Ltd.
Add: G Building,Yushu Industry Park,Luogang District,Guangzhou,China
Tel: 0086-20-85557735 4000-388-378
Fax: 0086-20-85699311
E-mail: mark@mac-laser.com
Web: http://www.mac-laser.com   
Alibaba: http://maclaser.en.alibaba.com