Albanian  Markë automatike e markës lazer me markë automatike të integruarEmri i produkteve: Makinë e integruar automatike për shënimin e lazerit me tabelë
Fuqia: 30 vat
Burimi i dritës: Lazeri
Karakteristikat: Të integruara dhe automatike
Tel: 0086-20-85557735 4000-388-378
Faks: 0086-20-85699311
E-mail: mark@mac-laser.com
------------------------------------------------
Makinë për shënimin e lazerit
pllakëz metalike me markë e fabrikës

Guangzhou Mac Laser Marking Co.,Ltd.
Add: G Building,Yushu Industry Park,Luogang District,Guangzhou,China
Tel: 0086-20-85557735 4000-388-378
Fax: 0086-20-85699311
E-mail: mark@mac-laser.com
Web: http://www.mac-laser.com   
Alibaba: http://maclaser.en.alibaba.com