Macedonian  Интегрирано автоматско ласерско обележување со ласерски ознаки на машината за означувањеИме на производи: Интегрирана автоматска машина за обележување ласерско име
Моќност: 30 вати
Извор на светлина: Ласер
Карактеристики: Интегриран и автоматски
Тел: 0086-20-85557735 4000-388-378
Факс: 0086-20-85699311
Е-пошта: mark@mac-laser.com
------------------------------------------------
Машина за означување на ласер
плоча со име

Guangzhou Mac Laser Marking Co.,Ltd.
Add: G Building,Yushu Industry Park,Luogang District,Guangzhou,China
Tel: 0086-20-85557735 4000-388-378
Fax: 0086-20-85699311
E-mail: mark@mac-laser.com
Web: http://www.mac-laser.com   
Alibaba: http://maclaser.en.alibaba.com