Albanian  Si të përdorni makinën për shënimin e lazerit fluturuesGuangzhou Mac Laser Marking Co, Ltd
Emri i produkteve: Makina për shënimin e lazerit me fibër fluturuese
Fuqia: 30 vat
Burimi i dritës: Lazeri
Karakteristikat: Fluturimi dhe puna në linjën e montimit
Tel: 0086-20-85557735 4000-388-378
Faks: 0086-20-85699311
E-mail: mark@mac-laser.com
-------------------------------------------------- -------
Makinë për shënimin e lazerit me fibra fluturuese
Makinë për shënjimin e lazerit co2

Guangzhou Mac Laser Marking Co.,Ltd.
Add: G Building,Yushu Industry Park,Luogang District,Guangzhou,China
Tel: 0086-20-85557735 4000-388-378
Fax: 0086-20-85699311
E-mail: mark@mac-laser.com
Web: http://www.mac-laser.com   
Alibaba: http://maclaser.en.alibaba.com