Macedonian  Како да се користи машина за обележување на ласер за летањеГуангжу Мек ласерско обележување копродукции, ООД Македонски
Име на производи: Машина за обележување на ласерско лепење на влакна
Моќност: 30 вати
Извор на светлина: Ласер
Карактеристики: Летање и работа на линијата за склопување
Тел: 0086-20-85557735 4000-388-378
Факс: 0086-20-85699311
Е-пошта: mark@mac-laser.com
-------------------------------------------------- -------
Машина за обележување ласерски влакна
Летечка машина за означување на ласер Co2

Guangzhou Mac Laser Marking Co.,Ltd.
Add: G Building,Yushu Industry Park,Luogang District,Guangzhou,China
Tel: 0086-20-85557735 4000-388-378
Fax: 0086-20-85699311
E-mail: mark@mac-laser.com
Web: http://www.mac-laser.com   
Alibaba: http://maclaser.en.alibaba.com