Albanian  Si të përdorni makinën e markës lazer që shënon makinën në metalSi të përdorni makinën për shënimin e lazerit.
Kjo makineri për shënimin e lazerit mund të shënojë në metal, çelik inox dhe materiale të tjera. Përdor lazer me energji të lartë për të rrezatuar lokalisht pjesën e punës, duke lënë shenja të përhershme të cilat më së shumti përdoren në prodhim dhe përpunim.
-------------------------------------------------- -----------------------------
Guangzhou Mac Laser Marking Co, Ltd
Shtoni: Ndërtesa G, Parku i Industrisë Yushu, Qarku Luogang, Guangzhou, Kinë
Tel: 0086-20-85557735 4000-388-378
Faks: 0086-20-85699311
E-mail: mark@mac-laser.com
Ueb: http://www.mac-laser.com
Alibaba: http://maclaser.en.alibaba.com

Guangzhou Mac Laser Marking Co.,Ltd.
Add: G Building,Yushu Industry Park,Luogang District,Guangzhou,China
Tel: 0086-20-85557735 4000-388-378
Fax: 0086-20-85699311
E-mail: mark@mac-laser.com
Web: http://www.mac-laser.com   
Alibaba: http://maclaser.en.alibaba.com