Indonesian Javanese  Cara nggunakake mesin laser tandha mesin laser ing logam



Cara nggunakake mesin menehi tandha laser.
Mesin tandha laser iki bisa menehi tandha ing logam, stainless steel lan bahan liyane.Ia nggunakake laser energi dhuwur kanggo nylametake bahan kerja lokal, ninggalake tandha permanen sing biasane digunakake ing produksi lan diolah.
-------------------------------------------------- -----------------------------
Guangzhou Mac Laser Marking Co, Ltd
Tambah: Bangunan G, Taman Industri Yushu, Kabupaten Luogang, Guangzhou, China
Tel: 0086-20-85557735 4000-388-378
Faks: 0086-20-85699311
E-mail: mark@mac-laser.com
Web: http://www.mac-laser.com
Alibaba: http://maclaser.en.alibaba.com

Guangzhou Mac Laser Marking Co.,Ltd.
Add: G Building,Yushu Industry Park,Luogang District,Guangzhou,China
Tel: 0086-20-85557735 4000-388-378
Fax: 0086-20-85699311
E-mail: mark@mac-laser.com
Web: http://www.mac-laser.com   
Alibaba: http://maclaser.en.alibaba.com