Indonesian Sunda  Kumaha cara nganggo mesin laser nyirian mesin laser nyirian dina logam



Kumaha carana nganggo mesin nyirian laser.
Mesin penanda laser ieu tiasa ditandaan dina logam, baja stainless sareng bahan sanés.Ia nganggona laser énergi anu luhur pikeun nyadiaran karya lokal, nyésakeun tanda permanén anu biasana dipaké dina produksi sareng ngolah.
-------------------------------------------------- -----------------------------
Guangzhou Mac Laser Marking Co, Ltd.
Tambihkeun: Gedong G, Taman Industri Yushu, Kacamatan Luogang, Guangzhou, Cina
Tel: 0086-20-85557735 4000-388-378
Fax: 0086-20-85699311
E-mail: mark@mac-laser.com
Wéb: http://www.mac-laser.com
Alibaba: http://maclaser.en.alibaba.com

Guangzhou Mac Laser Marking Co.,Ltd.
Add: G Building,Yushu Industry Park,Luogang District,Guangzhou,China
Tel: 0086-20-85557735 4000-388-378
Fax: 0086-20-85699311
E-mail: mark@mac-laser.com
Web: http://www.mac-laser.com   
Alibaba: http://maclaser.en.alibaba.com